James Wong: Lodowe lizaki z jeżówki z imbirem, miodem i cytryną na przeziębienie i wyciszenie.

1. Przygotuj nalewkę z korzenia jeżówki z alkoholem (potrzebujesz na to ok. 2 tygodnie)
Sama nalewka jest już idealnym lekarstwem wspomagającym układ immunologiczny.
Jeśli chcesz przygotować smaczne lodowo-gorące lizaki (oksymoroniczne lizaki;)...
2. Posiekaj 2 papryczki chilli, imbir i całość zagotuj w 800 ml soku z czerwonej porzeczki.
3. Dodaj żelatynę, by osiągnąć właściwą konsystencję i 6 łyżek miodu. 
Podgrzewaj całość przez 2 minuty.
4. Odcedź płyn i pozostaw do ostygnięcia.
5. Dodaj sok z 2 cytryn i 16 łyżeczek nalewki z korzenia jeżówki (porcja na 8 lodowych lizaków)
W związku z tym, że lizaki zawierają alkohol nie są odpowiednie dla dzieci.